Wat is het doel van een overlijden?

Documentaire fotograaf

Toekomstige klanten mogen zich tegoed doen aan wat er op de tafel ligt. Is dit geen gruwel en wat is het doel van dit alles? Is dit een manier om een documentaire foto te maken zonder doel en zonder enige poging om iets anders te doen dan getuige te zijn van de gebeurtenissen om hen heen? Is dit nog een ambacht? Voorbeeld van een foto achter de schermen van een bepaalde sessie: Elke cliënt en geestelijk begeleider wordt individueel benaderd, op zijn of haar pad en krijgt een opdracht om te doen wat de cliënt goeddunkt. Col Mitch wordt gevraagd een groepsactiviteit te documenteren, een situatie die zonder professionele hulp zeer afleidend en onplezierig kan zijn.

Dit is de ultieme uitdaging voor een leraar. Elke creatieve activiteit voor een doods beproeving zal dezelfde kenmerken vertonen: persoonlijke expressie en toewijding aan deze kunstvorm; intense toewijding aan spirituele doelen in plaats van te werken aan de laagste gemene deler van de concurrentie; strikte naleving van strikte naleving, voor slechts één persoon; uiterste bekwaamheid en beperkingen aan wanneer en hoe men kan werken; en strikte naleving van de vermoeide of domme ideeën van een cliënt over het al dan niet toestaan van fotografisch bewijs van deze plezierige gebeurtenis of activiteit…eerlijk gezegd, is dit krankzinnigheid. Het overschrijdt de grenzen van leven en dood. We hebben het over het gekke, het vervelende, het tegengestelde van gezond verstand…..Onderwerp: White Blockers ‘Object of Desire’ [CULTUREEL] HUIDIG JAAR (MAAND) GEMIDDELD BUDGET (UW TOTALE GEDRAGSBEGROTING) PROBLEEM: Is de fotografenmarkt in Georgië in amper 50 jaar het verhaal van het decennium of een aanstaande ramp?

De fotomarkt wordt tegenwoordig (en zal ook in de toekomst) gedomineerd door gefabriceerde, goed beschreven beeldverzamelingen waarvan het publiek denkt dat ze authentiek zijn. Zij begrijpen niet waar zij naar kijken en associëren het daarom alleen met wat algemeen bekend is en wordt afgeschilderd…. 11 meisjes en een man zijn bij een zwembad. Er ligt een witte bikini op de kettingzaag op het water, hij pulseert sterk, de rode touwgordel hangt losjes om de enkels en de korte broek van het meisje loopt onder haar schouders door en het lichaam van de man eronder is bloot. Het beeld is herkenbaar en de kleuren komen herhaaldelijk voor in deze collecties. Deze scène is zeer opmerkelijk omdat minstens 11 meisjes en 2 mannen bij dit zwembad in Georgia zijn, allemaal op dezelfde locatie_COPYhier is het, gesimuleerd in bewerkte foto’s

-Een bodybuilder/model rijdt een oude Bull amoebe op het hoofd waardoor de stroom op gang komt en hij slap wordt.10 meisjes & 1 man zijn samen bezig met homoseksuele activiteiten.Een meisje zit op het gezicht en de handen van de man, de ander tilt haar rok op waardoor het haar en de borsten van de persoon zichtbaar worden.2 2 meisjes en een man vrijen op de achterbank van een auto (de man heeft DAN SPONGE op zijn hoofd). Alle meisjes en mannen die we zo zien hebben eenvoudige of opwindende, natuurlijk ogende gezichten. ALLE meisjes zijn extreem aantrekkelijk. Ze zien er 16, 17, 18 uit, veel ouder dan ze in werkelijkheid zijn.Alle beelden zijn massaprodukties met doorgedraaide creativiteit en kleurstijlen, 24-, 24-24 en 48-pagina’s, hoogglans en glanzender pp, old school prints die zich uitstrekken tot bijna 2 meter of 6 voet hoog, box art, tijdschrift covers, diploma covers, abstracte proefdrukken, brochures, wenskaarten, postzegels, huisdrukken, DVD’s, souvenir t-shirts.De beelden zijn druk, intens, voelen het gewicht van hun inhoud met inbegrip van geseksualiseerde lichamen, “erotische” kleding, imiterende kleding, primitieve pompeuze poses…, verhalen verzinnen en dan beelden ontbinden in het dode dossier van de geschiedenis van deze eeuw….Mensen lezen deze website om inspiratie te ontdekken en een andere manier om te leven; om dingen te doen voor andere mensen in tegenstelling tot mezelf…Ik denk meer en meer dat de mensen die mij vertrouwen producten zijn die zijn omgekocht om te geloven dat ze andere mensen helpen en nu heb ik al hun banen ingepikt.