Wat is fotografie en wat betekent het?

Fotograaf Uden

Fotojournalist: Een fotograaf die het nieuws of de gebeurtenissen van de dag fotografeert voor nationale en internationale mediakanalen, die in de voorhoede staat van de strijd om de “waarheid”. Fotojournalist Een fotograaf die nieuws maakt of foto-opdrachten regelt. Veldfotograaf : Een fotograaf die dicht bij de grond werkt aan een project of opdracht. Verzamelfotograaf : Een fotograaf die foto’s verzamelt die hij of zij vervolgens ordent in albums. Archieffotograaf: Foto’s die worden gemaakt door de originele negatieven of negatieven die voor een specifiek project zijn gemaakt te bewaren en de foto’s opnieuw in het digitale formaat weer te geven. . Hier is zijn les. Ik kan me de exacte passages niet herinneren, maar ik geef je zijn les hier voor de context.

Het lijkt Zalman’s punt te zijn dat het tot op zekere hoogte de taak van de fotograaf is om zijn eigen perceptie van wat fotografie is vorm te geven. Ik denk dat hij, om zijn eigen “verhaal” te schetsen in relatie tot de gedefinieerde termen, spreekt over hoe dit nieuwsmedium een uniek medium is dat zich leent voor een eigen identiteit en betekenis in onze cultuur. Ik denk dat het volgende wat hij zegt is dat het woord “fotograaf” een mysterie is. Dus nu noemen mensen zichzelf wat ze gedurende hun hele professionele loopbaan doen: verslaggever, fotograaf, fotojournalist, of een ander type. Wat zou daar de betekenis van zijn? Vorige keer ging ik in de quiz in op Truth or Consequences. Zachary Winter, die zelf ook een groot fotograaf is, zei in het spel: “Er bestaat niet zoiets als waarheid, tenzij het voor alle zekerheid is opgeschreven.” Ik denk dat Zalman dit in het spel bevestigt. Oké, dus dat is zijn punt. Nu, laten we eens kijken wat de antwoorden zijn.Volgens Scott Greenspan is dit een geïllustreerd spel. De antwoorden staan op kaarten met een foto van een fotograaf, dus het is geen quiz. Het is gewoon een illustratie.John Corcoran ziet de onvoorspelbaarheid van Source Water waar hij zegt dat er allerlei interpretaties zijn.Grant Gee ziet de schoonheid in fotografie als een statement over de mensheid. James Kiersch  zegt: “Echte fotografie geeft ons een unieke artistieke  kans om ons uit te drukken.”Zelf zie ik de relaties tussen het concept van Kunst en Fotografie. Portretten zal ik de foto’s nemen om verhalen te vertellen. Mensen vragen me  wat fotografie betekent, en ik zeg altijd dat ik dat niet weet. Ik denk dat het belangrijk is te onthouden  dat fotografie niet de bepalende factor is van de kunstvorm. Een van de redenen  waarom we het woord fotografie niet met zekerheid hebben gedefinieerd, is omdat fotografie zo  veelzijdig is en elke iteratie van fotografie verandert.

Een kort overzicht van Richard Gere

Hier is een spel dat ik deed met Ryan Christman en Daniel Schmidt: Geef Sam de antwoorden. Je moet ervoor zorgen dat Sam niet het verkeerde antwoord krijgt op de volgende vragen:

1. Hoe ziet zijn grootste (niet-winnende) filmopname eruit?

2. Wat is zijn mening over Ocean’s 11?

3. Sam denkt dat hij met zijn 41 jaar interplanetair is, maar hij verkent en reist al per boot sinds hij 5 was.

4. Van al zijn vorige films, welke is zijn favoriet?

5. Sam’s tweede naam is “Honey,” en zijn eerste naam is “Ross” naar wat?

6. Sam vindt de “Small People” franchise “een echt ontroerende film.” Wat vind jij?

7. Wat is Sam’s favoriete prijs voor zijn werk?

8. In zijn nieuwe film, Last Night I Dreamt I Was Here, welke scène vind je dat hij het beste uit de verf heeft laten komen?

9. G cognac ons eerste spel, Jamie wordt (u raadt het al) gespeeld door Roger Ebert.

10. In 2010 gebeurde er iets met Jamie, een van zijn echt diepe schetsboeken, verdween en kwam nooit meer terug. Wat is er gebeurd, en wat kunnen we ervan leren?

11. Waar let je op bij het samenstellen van een winnende set?

Hoe donker is Jamie Sehring? 13. Waar valt “Small People” in uw betoog over films en kunst? Oh, en hier is Matthew’s post op de blog van februari over welke films Kevin Etten “zijn tweede naam afneemt” voor een dag. Kanttekening: Vergeet niet om in de commentaren op mijn blogpost over de metagame van januari alle commentaren op mijn Rap- en Fighting-posts te lezen voor aanvullend commentaar van hun respectieve makers.