Videoproductie basisbeginselen

Videoproducties Rotterdam

Basisbeginselen van videoproductie Het is belangrijk te begrijpen wat een videoproductie is om te weten wie het moet doen en voor welk doel. Ten eerste hoeft een videoproductie over het algemeen niet in-house te worden gemaakt; een bedrijf kan het zelf doen, met of zonder de hulp van een derde partij. In feite zou een videoproductie in dezelfde categorie moeten vallen als een infographic of een muziekproductie. Bij een videoproductie kan het zowel gaan om een grootschalige samenwerking met meerdere bedrijven en personen (meestal geproduceerd tijdens een conferentie) waarbij meerdere bedrijven en personen samenkomen en in een periode van één of meer dagen aan een video werken. Het belangrijkste voordeel van een videoproductie zit in de naam. In de meeste gevallen vindt een videoproductie plaats met een entiteit, meestal een organisatie, zoals een bedrijf, een regering of een onderwijsinstelling. Overzicht videoproductie Een videoproductie is een activiteit die een dag tot een maand kan duren. De activiteiten in de videoproductie kunnen van elkaar verschillen, afhankelijk van de activiteit, het evenement, de omvang van de videoproductie en de betrokken deelnemers. Bijvoorbeeld, een videoproductie voor uw website kan ongeveer zeven dagen na de voltooiing van het evenement van start gaan. U zult echter een soort logo voor de video nodig hebben, dat gewoonlijk kan worden verkregen van een bedrijf waarin u parttime werk hebt verricht, of het logo kan binnen een tijdsbestek van één of twee dagen worden gemaakt.

Over het algemeen zal een videoproductie plaatsvinden in een klaslokaal of op een van de vele andere vergaderplaatsen die uw organisatie heeft. Het aanwezig zijn, het samen delen van het nationale of internationale podium en het praten met deelnemers zijn allemaal geïdentificeerd als gebieden van voordeel voor commerciële videoproductie. Een veel voorkomende misvatting bij videoproductie is dat alle presentaties live moeten zijn om wereldwijd te overleven, maar dit is veel minder gebruikelijk dan men zou denken. Een video kan nog steeds met succes worden geupload, hoewel er een voorafgaande opleiding in de creatie van de video moet zijn, evenals goedkeuring van de juiste supervisors. Typen videoproductie De kenmerken van een videoproductie omvatten de video zelf, de inhoud die erop volgt en de afwikkelingsmethode die erbij betrokken is. Videoproductie vindt plaats onder twee aspecten: een procedure en een verrijking. De procedure omvat het eigenlijke proces van het maken van de video. Een videoproductie, zelfs een kleinschalige, duurt meestal één dag of minder om “klaar” te zijn. Een videoproductie doorloopt een of meer fasen om klaar te zijn: eerst de procedure; dan de verbetering; en tenslotte de afrondingsmethode. Fase 1: Procedure Een videoproductie begint gewoonlijk met het verwijderen van de vogels, kippen of andere levende delen van het dierenrijk. Voorbeelden van “procedures” kunnen zijn het verwijderen van alle darmen en uitwerpselen van het dier, wat door een dierenarts wordt gedaan; in feite krijgt een videoproductie die uit zichzelf weggaat, deze procedure meestal van tevoren. Vervolgens moeten bepaalde delen van het dier worden verwijderd om de klanten te laten zien wat er met het dier is gedaan, zoals het plaatsen van de zaden in de grond, het verwijderen van alle slakken van de vloer, enzovoort, met het oog op het maken van een alles-in-één instructievideo waarin wordt uitgelegd hoe kippen op de juiste manier moeten worden grootgebracht. Medicijnen, chirurgische instrumenten, voedselbereidingsopstellingen en diverse control sets moeten ook aanwezig zijn om te helpen demonstreren welke andere fysiologische functies te zien zijn, zoals hoe goed de kip naar het sap van een plant pikt, en de reden waarom de kip eieren legt.

Zodra een procedure is voltooid, kan het dier worden teruggebracht naar het stadium van de productie, meestal een TV-studio. De rest van het dier verdient gewoonlijk enkele oefenpenningen en sommige daarvan worden ter beschikking gesteld van klanten (eventueel op het internet door iemand die de video heeft bekeken) om te worden vertoond. De prestaties van het dier worden tentoongesteld aan het nietsvermoedende publiek, of, zou je kunnen toevoegen, aan degenen die grote behoefte hebben aan het product dat wordt verkocht. Het eindresultaat is uit te leggen hoe goed het dier het heeft gedaan met de behandeling die het heeft gekregen van dierenartsen of anderen die zijn omgeving op een gezonde manier hebben veranderd. Fase 2: Verbetering De verrijkingsfase houdt in dat iedereen een video instuurt om op de eindbezetting van de video te komen, en de eindbezetting wordt meestal gemaakt door een montageteam van meerdere personen. Het doel van deze fase is een product te produceren dat het geadverteerde product in herinnering brengt; daarom bevat de verbeterde video alle effecten, vooral de voor de hand liggende, zoals de vogels die vliegen, bewegende voorwerpen, eten enzovoort.

Lees meer

Documentaire maken