Hoe u uw eigen bedrijf kunt voorbereiden

 young professionals having a discussion in an office - bedrijf  stockfoto's en -beelden

Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de grootte en kwaliteit zijn wat u verwachtte.

– U moet het papier en de achterkant voorbereiden

– Je moet de foto's goed voorbereiden, ze zullen er lang blijven

– Je moet het papier en de foto goed opgemaakt hebben

– Vervolgens moet je de verzamelaar voorbereiden, de achtergrond

en het boekje

Wanneer je erg angstig bent en je de foto op een bepaalde manier moet maken, is het gemakkelijker om het te doen als het allemaal klaar is

dan te proberen het te doen als de dingen niet helemaal goed zijn.

Ik ben begonnen met fotografie op ……. laten we zeggen verjaardagen, Kerstmis, ziekenhuizen, vrienden, bedrijven, enz…..

Ik kwam erachter dat als ik enthousiast was, ik veel foto's kon maken, van de directe situatie, van de mensen van wie ik foto's maakte enz… Maar nog belangrijker, ik kon een programma ontwikkelen om foto's te maken van elk type situatie Ik kreeg te horen.

Ik ontwikkelde een liefde voor het maken van foto's en een eindeloze bron van inspiratie. De late jaren 70 gaven me een luchtdansplek waar ik leerde hoe ik mijn nieuwe camera moest gebruiken en leerde de vaardigheden van compositie, belichting en vooral kleur.  Pasfoto maken Leyweg

Ik heb ook contacten gelegd met veel getalenteerde mensen die me hebben begeleid en referenties hebben gegeven, waardoor ik mijn kennis van zowel de modewereld als de fotografie heb uitgebreid.

Omdat ik graag modefotografie wilde proberen, ging ik naar een modeschool. Hier kreeg ik mijn basisprincipes behandeld – scherpstellen, scherptediepte, plaatsing, enz. Er was een industrieel ontwerper aan boord die me hielp bij het coderen van mijn eerste programma – dat ik "De algoritmen van modefotografie" noemde, wat een formele opleiding was op het gebied van wiskunde, informatica, natuurkunde, scheikunde, calculus en zelfs fotografie. Het was een intensief programma van 3 maanden – Architectuur en behaalde een diploma van 4 jaar.

Daarna ging ik naar New York, waar ik mijn opleiding tot aantrekkelijke Esthetician School of Beauty afrondde. Ik heb al mijn opleiding afgerond en mijn 6 Imaging Technicians-teken behaald. Ik was klaar om naar de echte wereld te gaan.

Nu was ik klaar om te herrijzen uit de as van mislukte bedrijven in de mode-industrie. Nu ik al vele jaren in de branche zit, zag ik dat het allemaal voor mij was opgezet. De eerste DirectorResearch betrapte me op een kwetsbaar moment – achtergelaten zonder steun, vrienden, ontelbare rekeningen en met mijn ouders die slonken vanwege zijn gezondheidsproblemen. Ik wist dat ik iets moest veranderen en mijn droom moest volgen.

Een "droom" van een eigen bedrijf hebben, mijn eigen modeproducten ontwerpen en vervaardigen, mijn eigen baas zijn, maken wat mijn moeder wilde, een rijke en comfortabele ontwerper worden, is alles waar ik nu naar streef.

Verandering is de weg naar vrijheid. Vrijheid is de kroniek voor iedereen die bereid is alles op het spel te zetten om het te krijgen. Riskeer succes en je zult eigenaar worden van je maag.