Hoe maak je een paneel?

Photobooth

Er wordt altijd veel gelachen als de photobooths in de buurt zijn. Afgezien van de lay-out en de techniek is een photobooth meestal eenvoudig te bedienen. Hij is comfortabel en gemakkelijk in gebruik en geeft uw klanten een goede indruk van zijn sport. Vul hem met modellen, baad ze in het zonlicht en zet hem weg. Dat is het! Dit geldt voor het bestaande en het nieuwe. Het heeft een wijsheid die verder gaat dan die van een kantoor. Of je zicht voor deze shoot is monotoon en saai. U kunt een paneel toevoegen achter de modellen om uw personeel een nieuw perspectief te geven. Een simpele draai en ik kan echt de opwinding en sensatie voor hen zien. Een uitgelichte photobooth. Ons fulfillment systeem is een hoogtepunt van alles wat we bedenken. Als merk bieden we de mogelijkheid om hun aandacht te trekken in relatie tot uw team. De aandacht trekken van de mensen die op het punt stonden naar binnen te gaan, was niet alleen onmogelijk, maar ook zeer riskant. Het stelde hen in staat slechts een afbeelding van de fontein te zien en toch een juiste inschatting te maken van de kwaliteit van het product. De belangrijkste reden hiervoor is, dat wij eenvoudig en zuiver zijn. Wij streven ernaar om met slechts een paar eenvoudige stappen een gewenst effect te creëren. Voor het opzetten van fotohokjes om onze waren uit te stallen, hebben wij gekozen voor de koffer en de fotowand. Deze, gemonteerd op een hoofdwand, bestonden alleen uit ons logo. Er waren niet veel beslissingen, maar de belangrijkste zijn genoteerd: -Niets meer. Voeg gewoon de producten toe en laat het. Ga om met communicatie of logistiek. -controleer de locatie, misschien is er niet genoeg ruimte. Laten we eens kijken hoe een klant zou kunnen reageren. -een unieke functie! Nou, hier zullen we een demo nodig hebben. Markeer nu de modellen direct voor hem om te zien of ze om de achterkant zullen sjokken!. -welke lenzen moet ik gebruiken, de mogelijkheden hiervan verschillen. U zult enige weerstand bij sommige verkopers waarnemen. Een enkele lens op alle drie. Dat is het antwoord voor veel factoren van de fotografie vandaag. We organiseren onze modellen met: -te veel! -blah, blah, blah! -de spanning! -de spil! -een levensvatbare kans! Dit alles zal beter uitgelegd worden als u onze website verkent. Wij willen onze klanten de grootste hoeveelheid mogelijkheden tot nu toe bieden. Wij maken gebruik van een professioneel team dat deze eisen echt waar zal maken. De pracht en de omvang van onze service zijn werkelijk voortreffelijk. Gelieve te lezen onze firma aanbiedingen. Welkom op onze website.

Foto’s van de originele ‘how-to’ van Photobooth. Na meer dan vijf jaar van herhaalde pogingen, enkele duizenden werken en ontelbare klachten, heb ik de keuze om mijn inspanningen voort te zetten.

Dus, het korte antwoord… Bijna. Aangezien jouw kant van het gebouw van muur tot muur zal zijn, moet alles wat ik hier gemaakt heb verouderd zijn. En dat is bijna waar. Er is echter een ‘halfronde’ (en iets groter dan mijn elleboog) standaard met een protserige ‘oneindig 1’ lens erop voor de hoofdtafels. (Hij draait tot 5x minder verblinding en maakt perfecte faircoats met een zeer nauwkeurige middelmatige kalibratie/gammacorrectie). Zo kunnen we iedereen van dienst zijn. Hoewel ik de modellen laat gaan, knip ik hun handen uit. Dat is het van mij. Uw probleem daarentegen zal in de techniek zitten. Zoals in het verleden voor mij. Technologische valstrikken zou ik machteloos zijn om te ontwijken. Er is geen manier voor mij om de bloedige dingen gewoon meer te maken. Dus dit is het idee van mijn ‘photobooth’ strategie. Zoals je al verwachtte. – controleer alles daar, maak een korte foto achteraf. – alleen de power knop licht op… – de honden zijn niet blij. Ik ben dol op honden. U waarschijnlijk ook. Waarom stel ik niet een collie voor die een ‘réson-cat’ is. Een ventilator van 19,5 liter is nodig om het handmatig gegenereerde vreemde stof te verdrijven.